Siirry pääsisältöön

Hyvää juhannusta


Serkku lähti eilen vanhempiensa mukaan :/ Menin sitten serkun lähdön jälkeen piakkoin ratsastamaan.
Haettiin Sulkku ja Allu siskon kanssa laitumelta ja laitettiin Allu tarhaan, harjasin Sulkun nopsaa  ja sumuttelin hyönteissumutteella. Vielä varusteet päälle ja menoksi!

Mentiin sitten oikotietä pitkin pellolle, kun siitä pellolla oli jo paalattu. Alkukäyntien jälkeen aloin ravailemaan, Sulkusta oikein pursusi ylimääräistä energiaa. Sain ponin sitten rauhottumaan muutamilla puolipidätteillä ja volteilla.  Tehtiin muutamia ravista käyntiin siirtymisiä ja ravista seeis. Onnistui sekin hyvin.

Sitten vain keventelin hetken aikaa ympäri  peltoa, pienet välikäynnit missä poni yritti useaan kertaan syödä.
Laukattiin sitten kotoa pois päin, mentiin rauhallista tahtia koko matka. Ja takaisin tultiin melkein samaa vauhtia, vähän vain reippaammin. Ja vielä kerran takaisin ja ravissa takaisin, ravailin sitten vielä hetken ajan pitkällä ohjalla ja sitten loppukäynnit.

Suunnattiin sitten oikotielle takaisin kotiin päin, pari kertaa Sulkku yritti lähteä karkuun ötököitä, joten en voinut antaa täysin pitkiä ohjia.

Olen tyytyväinen poniin, että se osaa olla ihana ja kiva ja rakas ja ym...

Mentiin sitten iltäpäivällä mumman kanssa sen ja paapan mökille, paistettiin makkaraa ja pannukakkuja, nam.
Äiti haki meidät sitten illalla takaisin ja painut melkein heti sänkyyn nukkumaan, oli niin kauhea väsy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik