Siirry pääsisältöön

Hyvää juhannusta


Serkku lähti eilen vanhempiensa mukaan :/ Menin sitten serkun lähdön jälkeen piakkoin ratsastamaan.
Haettiin Sulkku ja Allu siskon kanssa laitumelta ja laitettiin Allu tarhaan, harjasin Sulkun nopsaa  ja sumuttelin hyönteissumutteella. Vielä varusteet päälle ja menoksi!

Mentiin sitten oikotietä pitkin pellolle, kun siitä pellolla oli jo paalattu. Alkukäyntien jälkeen aloin ravailemaan, Sulkusta oikein pursusi ylimääräistä energiaa. Sain ponin sitten rauhottumaan muutamilla puolipidätteillä ja volteilla.  Tehtiin muutamia ravista käyntiin siirtymisiä ja ravista seeis. Onnistui sekin hyvin.

Sitten vain keventelin hetken aikaa ympäri  peltoa, pienet välikäynnit missä poni yritti useaan kertaan syödä.
Laukattiin sitten kotoa pois päin, mentiin rauhallista tahtia koko matka. Ja takaisin tultiin melkein samaa vauhtia, vähän vain reippaammin. Ja vielä kerran takaisin ja ravissa takaisin, ravailin sitten vielä hetken ajan pitkällä ohjalla ja sitten loppukäynnit.

Suunnattiin sitten oikotielle takaisin kotiin päin, pari kertaa Sulkku yritti lähteä karkuun ötököitä, joten en voinut antaa täysin pitkiä ohjia.

Olen tyytyväinen poniin, että se osaa olla ihana ja kiva ja rakas ja ym...

Mentiin sitten iltäpäivällä mumman kanssa sen ja paapan mökille, paistettiin makkaraa ja pannukakkuja, nam.
Äiti haki meidät sitten illalla takaisin ja painut melkein heti sänkyyn nukkumaan, oli niin kauhea väsy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!