Siirry pääsisältöön

Hyvää juhannusta


Serkku lähti eilen vanhempiensa mukaan :/ Menin sitten serkun lähdön jälkeen piakkoin ratsastamaan.
Haettiin Sulkku ja Allu siskon kanssa laitumelta ja laitettiin Allu tarhaan, harjasin Sulkun nopsaa  ja sumuttelin hyönteissumutteella. Vielä varusteet päälle ja menoksi!

Mentiin sitten oikotietä pitkin pellolle, kun siitä pellolla oli jo paalattu. Alkukäyntien jälkeen aloin ravailemaan, Sulkusta oikein pursusi ylimääräistä energiaa. Sain ponin sitten rauhottumaan muutamilla puolipidätteillä ja volteilla.  Tehtiin muutamia ravista käyntiin siirtymisiä ja ravista seeis. Onnistui sekin hyvin.

Sitten vain keventelin hetken aikaa ympäri  peltoa, pienet välikäynnit missä poni yritti useaan kertaan syödä.
Laukattiin sitten kotoa pois päin, mentiin rauhallista tahtia koko matka. Ja takaisin tultiin melkein samaa vauhtia, vähän vain reippaammin. Ja vielä kerran takaisin ja ravissa takaisin, ravailin sitten vielä hetken ajan pitkällä ohjalla ja sitten loppukäynnit.

Suunnattiin sitten oikotielle takaisin kotiin päin, pari kertaa Sulkku yritti lähteä karkuun ötököitä, joten en voinut antaa täysin pitkiä ohjia.

Olen tyytyväinen poniin, että se osaa olla ihana ja kiva ja rakas ja ym...

Mentiin sitten iltäpäivällä mumman kanssa sen ja paapan mökille, paistettiin makkaraa ja pannukakkuja, nam.
Äiti haki meidät sitten illalla takaisin ja painut melkein heti sänkyyn nukkumaan, oli niin kauhea väsy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik

Miksi en postaa niin usein kun ennen?

Mihin se aika sitten menee? Kouluun ja läksyihin, koulua meillä on yhdeksästä kolmeen ja kotona olen puolineljän jälkeen. En ikinä jaksa lähteä heti talliin vaan syön ja olen hetken koneella, ja yleensä siihen aikaa ei ole mitään blogiin kirjoittamista. Sen jälkeen yleensä aloitan läksyjen tekemisen ja juon päiväkahvit ja lähden tallille. Tallissa ratsastan joko Sulkun tai Remin ja joskus jopa molemmat, yhteen menee suunnilleen aikaa noin 1,5-2 tuntia. Sen jälkeen palaan sisälle, teen läksyt loppuun ja katson salkkarit. Kahdeksan jälkeen talliin siivoamaan karsinat, yleensä saan siihen menemään tunnin ja otetaan ponit sisälle yöksi. Sisällä istun ehkä jos jaksan niin koneelle, en kumminkaan jaksa kirjoittaa kunnon postausta vaan pikaisen kuulumis postauksen vähillä kuvilla. Kymmenen aikaan tai heti jälkeen koitas päästä pistamään pääni tyynyyn, etten ole aamulla puolikuollut. ''Aiheeseen liittymättömiä, vanhoja kuvia'' Miksi ei tule uusia kuvia? Siitä yksinker