Siirry pääsisältöön

Tavallista

Tänäänkin on ollut kyllä ihan kivan lämmin, mutta ilmaa on tuuli vähän viilentänyt ja pitänyt lämpö asteet matalammalla, kun eilen.
Eilen pesin ja rasvasin Sulkun suittet. Ja tänään pesin ja rasvasin ajosilat, ajoohjat, ohjat, jalustinhihnat ja häntäremmit.  Nahan haju on ihanaa, varsinkin hevosenjajun kanssa <33  Niin ja vaihdoin äitin ostamat turvajalustimet Sulkun satulaan.

Sulkulla menin sitten ratsastamaan n. viiden aikana. Alkukäyntien jälkeen ratsastin voltilla ja taivuttelin Sulkua. Alkohan se jo taipumaan. Kujallakun ravasin, niin Sulkku ravasi  aikas reippaasti ja laukkaakin jo tyrkytti.
Pienet välikäynnit ja pellolle laukkaamaan. Sulkku laukkasi reippaasti, mutta vauhti oli hidasta. Viimmeksi pellolla laukatessa mentiin lujempaa, eikä me silloinkaan menty kiitolaukkaa.

Sisko meni sitten mun jälkeen käyntiä pihassa ja nuorempi pikkuveli siskon jälkeen.
Äiti mainosti mulle tänään kuinka ihanaa on mennä isolla pellolla kiitolaukkaa, arvatkaa nyt kuka innostui?
Oikein, minä.  Saatte olla varmoja että sitten kun kesällä on paalattu, että minä menen sinne pellolle laukkaamaan täyttä päätä.
 Ja voihan olla että menen jo ennemminkin jos sopiva paikka tulee vastaan ;D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!