Siirry pääsisältöön

Kolme ratsastus kuvaa!

Siivosin karsinat tänään aamulla. Ratsastamaan menin iltäpäivällä.
Harjasin Sulkun pikaisesti kun taivaalta tiippui sadepisaroita :/  Onneksi ei kuitenkaan ruvennut satamaan, vaikka sitä pelkäsinkin.

Alkukäyntien jälkeen ravasin voltteja pihassa. Sulkku oli tänään pikkaisen vetelällä päällä, ravissa sai hoputtaa tavallista enemmän.
Laukkasin pihassa isoa ympyrää. Sulkku laukkas pari metria ja himmas raviin. Sain tehdä pikkaisen töitä että laukka säilyi ympyrällä. Nostoissa kiihdytti vain vauhtiaan ravissa. Mutta meni kuitenkin ihan kivasti, laukka olisi voinut tietysti  nousta paremmin.
Menin sitten loppuravit pitkälläohjalla.
Kaikki kuvat on loppuraveista otettuja. Sisko kuvasi :D

Sisko itse ei halunnut taaskaan ratsastaa :/

Olettehän kaikki huomannut uuden kyselyn? Vastatkaahan  siihen, niin tiedän millaisia postauksia haluatte.

Toteutan molemmat postaukset ja mahdollisesti jonkun muunkin, jos joku kertoisi kivan aiheen.


Pixi näkyy kuvissa taustalla ;D Ihana, tamma, pikkuinen.
Sisko harjas tänään Allua, just kun mun piti!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!