Siirry pääsisältöön

Juokse hepo hiljaa

Tänään vedettiin talvinauhaa pihan ympäri että siskon olisi turvallisempi ratsastaa. Menin itse alkukäynnit ja ravit ja päästin sitten Siskon Sulkun selkään.
Ihan kivastihan nuo menivät! Sulkku nyppi päätään vähän, mitä ei ole tehnyt vähään aikaa. Testailuako?
Siskon jälkeen vanhempiveli nousi selkään. Talutin parikierrosta ja sen jälkeen meni yksin, niin että kävelin vierellä.

No, sitten olikin nuoremman pikkuveljen vuoro ratsastaa. Häntä talutin kokoaika. Jalustimet olisi voinut olla lyhkäisemmät vielä  tousta mitä ne jo oli.

Kuinka ohjia pidetään?
Välillä säädettiin ohjia veljen käsissä ja käsien asentoa.
Ihanaa kun  veljet yrittää saada kädet siististi ojennukseen ;D

Kun muut olivat ratsastaneet päätin itse vielä laukata pari kertaa pihan ympäri.

Mä en kertakaikkiaan osaa myödätä laukkaa lantiolla. Turvaliivi pokkaa jos yritän nojata taaksepäin. Sitten oon sellaisessa etukenossa koko aika. :/  

Nyt kun olen rekisteröinyt ongelman kunnolla, voin puuttuakkin asiaan.Jalustimien säätöä


Ihana ravikuva :D
Tykkään tästä ;D
  Laukan jälkeen menin loppukäynnit, sitten talliin ja vatusteet pois ja pihalle.

Aluksi meidän piti tänään mennä katsomaan yhtä myynnissä olevaa ponia. Ja äiti kun eilen illalla varmisteli että ollaan nyt huomenna eli tänään tulossa katsomaan sitä ponia niin sai vastaukseen: ''Tässäkävi nyt niin että lähden viikon lomalle ja ensiviikkokaan ei käy''.

Se sitten siitä  ponista. Miksei sovituista asioista voi pitää kiinni? Jos äiti ei olisi vielä varmistanut asiaa, niin me oltais ajettu sinne kaksituntia turhaan! Pistää ärsyttämään tuollainen käytös!

13 päivää kesälomaan. Ihanaa kun loma alkaa pian! Toivottavasti todistuskin on hyvä :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik