Siirry pääsisältöön

Eilinen synttärisankari!

Eilinen postaus tulee vähän myöhässä.  Mutta siis, ponit oli ekan yön nyt pihalla. Vaikka sanoin jo ennemmin että ponit saa nyt jäädä pihalle, mutta ei ne sitten ollutkaan.

Lähtiessäni ratsastamaan hain Sulkun laitumelta ja harjasin. Satula selkään ja menoksi. Alkukäyntien jälkeen siirryin ravailemaan pellolla, kun tuossa kujalla alkaa olemaan jo niin kova maa että on kivempi ratsastaa pellon pehmoisuudessa ;D

Pellolla ravasin jos jonkinnäköistä volttia ja kiemuraa. Taas hetkeksi kujalle, kujalla harjoittelin pohkeenväistöä. Tarvitsisi siihen hommaan vähän opetusta, kun pelkään tekeväni jotain väärin. No vasempaan kierrokseen ei sitten väistänyt ollenkaan.Oikeaan kierrokseen väisti askeleen melkein heti ja oli siihen niin tyytyväinen että lopetin sen siihen. Välikäynnit.

Menin takaisin pellolle missä ravasin hetken, jonka jälkeen rupesin laukkaamaan. Laukkasin ympyrällä ja erilaisia kaaria molempiin suuntiin. Sulkulla pysyy laukka pellolla peremmin yllä, kun kujalla tai pihassa.
Sitten ravasin pihaan ja otin käyntiin.

Pikkuveli halusi taas ratsastaa, joten talutin häntä pihassa. Nyt opeteltiin pysähtymistä ja kääntymistä. Eka pysähdys oli sellainen että pikkuveikka nyppäsi ohjista. No pysähtyhän Sulkku sitten hämmästyneenä äkkinäistä liikettä. Sitten selitin veikalle että hellemmin, kiitos.

Ratsastuksen jälkeen, otin kamat pois ja harjasin Sulkun. Sen jälkeen annoin sille kulhosta porkkanaa ja sokerinpaloja, joita EN pihistänyt äidiltä. Vain ne oli ihan poneille tarkoitettuja.
Sulkku oli nameihinsa todella tyytyväinen.

Illemmalla sitten siivosin laitumen ja harjasin Sulkun pikaisesti selästä. Sille kun oli jäänyt karheeksi hikiset kohdat vaikka olin harjannut sen ratsastuksen jälkeenkin.

Niin, ja harjasin Allun aamulla ja talutin sitä pihassa hetken aikaa, käyntiä ja ravia.  Käyttäytyi taas niin hienosti että! Ravissa oli aika vastahakoinen.
 Lopuksi vielä eilisen päivän kuvia. Käykää myös kurkkaamassa sivu Sulkku. Sinne on nyt ilmestynyt rakennekuva. Ei mikään kyppiluokan tasoa, mutta kuitenkin.

Sulkkuu<33
Allu rapsutti itseänsä, mutta myöhästyin kameran kanssa ;D
No nyt on edustavampi kuva vaavista <3
7-vuotias poni odottaa namejansa ;D
Tyytyväinen kullannuppu!
Kaunis ♥
Hihii...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik