Siirry pääsisältöön

Kuvia;D

Sulkulla oli kaksi vapaapäivää yhden sijasta.
Poni oli silti tänään aika laiskalla päällä. Vähän säikähteli jotain olemattomia asioita. 
Aluksi menin tavallista pidemmät alkukäynnit.  Sen jälkeen ravailin voltteja. Pieni huilitauko käynnissä ja sitten tein käynnistä, raviin siirtymisiä. Ja ravista käyntiin siirtymisiä. Poni tuli kuulolle melko kivasti vaikka olikin vähän laiskalla päällä. 
Piti sen säikähtääkkin muutaman kerran, jotain mitä mä en edes nähnyt. Säikähdyksen olivat kumminkin aika pieniä. 
 Laukka ei ensin meinannut ollenkaan nousta. Omalla kujalla kun laukattiin niin toiseen suuntaan nosti pikku pukin kautta. Sitten se pukitti pienesti uudestaan ja lensi melkein turvalleen maahan. Säikähdin siinä ittekkin pikkuisen. 
Onneksi kummallekkaan ei käynyt kuikaan:D Laukattiin sitten pikkuisen vielä ja se onnistui hyvin.


Niin tänään on aprillipäivä! Äiti ehtikin aamulla mua huijaamaan että Sulkku on kuralla. Ja minä uskoin ja kauhistuin:D
Itse en ole huijannut ketään, en itsekkään tykkää tulla huijatusi, niin miksi huijaisin toisia??
Tai ei kai nyt voida puhua huijauksesta, eiköhän  se ole enemmän jekuttamista??


 Tässä on pari kuvaa, siltä päivältä kun kaverin kanssa ratsastettiin;D
Kuvat on kaverin ottamia, kiitos hänelle!
Tämä kuva on otettu tänään tarhassa, ennen ratsastusta.
On vähän huono kuva ponista, pitää panostaa kuvaamiseen enemmän tulevaisuudessa:D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik