Siirry pääsisältöön

Kirja asiaa;D

Tänään en ratsasta/ratsastanut.
En oo vielä muutenkaan ollut kosketuksissa poneihin tänään:/

Tiedoksi vaan kaikille, jotka ei vielä satu tietämään tykkään lukea paljon.
Lukisimpa yhtä paljon koulukirjojakin. 
Tällä hetkellä luen Sirpa Puskalan kirjaa Kobraveljet. Olen lukenut muitakin saman kirjailian kirjoja. Täytyy myöntää että hän on yksi lempi kirjailiani.
Luen myös monen muun mm. Tiina Lehtinevan, Marja- Leena Tiaisen, Merja Jalon ja hänen siskonsa Marvi Jalon kirjoja.
En niinkään pidä fantasiasta, vaikka luinkin Harry Potterit. < Ne oli hyviä kirjoja, suosittelen.

Kirjoista parhainpia on sellaiset, jotka voisi tapahtua oikestikkin. Osaan eläytyä niihin paljon paremmin. 
Joskus eläydyn kirjoihin niin paljon että itken, nauran ja jännitän kertomuksen mukana. Tällöin kirja pitää olla todella hyvä;D Muuten en pääse eläytymään kunnolla.

Menen nyt siivoamaan karsinat, ja laitan heinät ja vitamiinit+ kivennäiset valmiiksi.

Kommentit

  1. Tosi kiva postaus. Mäkin oon ruvennu joskus itkeen kun kirjas oli surullinen kohta ;D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!