Siirry pääsisältöön

Esteiden yli ja ohi

Tänään on eilisen malliin ollut lämmin ja nätti päivä ;D Koulussakin oltiin kaksi tuntia pihalla.
Kotona sitten päätin lahteä melkein heti ratsastamaan.
Samalla kun hain Sulkun laitumelta, vein Pixin sinne. Sulkun kanssa kokosin ristikon ja pystyesteen valmiiksi.

Satuloimisen jälkeen menin alkuverryttelyt. Ravissa menin sitten puomitkin pariin kertaan.
Äiti tuli pian kuvaamaan. Aluksi kuvattin Sulkun käynti, ravi ja laukka videolle. Ja äiti sattui sanomaan että kuvataan Sulkun myyntivideo, niin eiköhän poni vängännyt  ravissa ja laukassa ja pukitteli.

Aloitin hyppäämisen ristikosta. Saadaan huonoja lähestymisiä ja ohi. Sitten äiti neuvo että tuo se poni parin metrin päähän estettä ja sitten raviin ja yli, kun Sulkku yritti vain ohi. Ja sitten onnistuttiin.
Pystylly tuli tuplasti parempia hyppyjä.

Lopuksi käyntiin. Menion vielä Sulkun kanssa pellolle laukkaamaan. Sulkku ei yhtään edes hengästynyt. Sisko meni loppukäynnit.

Esteiden korkeus oli n.30cm. Ja lopuksi muutama hyppykuva.

Ehdottomasti lepparikuvani


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pieni kertaus alkuvuodesta

c. Jessica Ravantti Paljon on tapahtunut viime kuukausien aikana kun en ole blogiin mitään kirjoitellut. Silti kun tarkemmin miettii mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut ja kamerakin on saanut nukkua talviuntaan rauhassa. Ajattelin tähän postaukseen listata mieleen tulevia asioita alkuvuodelta, sen isommin yksittäisistä kerroista kertomatta.  Roosa tosiaan oli mun mukana Ypäjällä 1.1.-6.4.2017. Meillä oli (tai olisi se vieläkin) maneesikortti ja näin ollen saatiin käyttää Hevosopiston maneeseja vapaasti. Melko ahkerasti kulutettiin maneesien uria, mutta maastoiltiin myös useimmiten kerran tai kaksi viikkoon. Ypäjällä oli kiva maastoilla kun polkuja lyötyi ja oli ylä- ja alamäkeä vaikka kuinka. Kertaakaan ei taidettu (onneksi) törmätä peuroihin.  Sonjalle ostettiin oma hevonen maaliskuun alussa. Pieni eestinhevostamma Viola. Itsekkin olen päässyt muutaman kerran Violalla ratsastamaan ja voin sanoa, että en osaa ratsastaa kyseisellä hevosella sitten yhtään.. Oma käte

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa... Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelman kin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päi

Jouluaaton jouluntoivotukset

Toivottavat: Sanna, Roosa, Rontti ja Pixi!