Siirry pääsisältöön

Keskiviikon tuupailut pellolla

Mulla on ollut koko kesän kauhea innostus ratsastamiseen. Vaikka tuntuu että junnataan vain paikoillamme ratsastuksen suhteen eikä edetä sitten yhtään. Tietenkin näitäkin jaksoja tulee mutta tämä on kestänyt jo pidemmän aikaa. Tunnille olisi pakko päästä oppimaan ja mieluiten juuri Roosalla että saataisiin apua ongelmiimme ja uskallettaisiin joskus kisoihinkin asti. 

Kiitos Sonjalle kuvista!

Kesän ekaa kertaa kekkasin ratsastaa bikinit päällä, harmi että kesä alkaa pian olemaan ohi :/

Keskiviikkona lähdin ratsastamaan Roosalla muistaakseni viiden aikoihin iltapäivällä. Alkuun käveltiin tietenkin alkukäynnit ja sen jälkeen aloitettiin käynnissä ympyrällä taivutellen. Käynnissä tuli kumpaankin suuntaan ihan kivoja pätkiä ja Roosa oli hyvän tuntuinen. Ravissa vasenkierros oli hankalampi kuten niin monella muullakin kerralla. Oikeaan kierrokseen tuli vähän parempaa pätkää.

Voi että nää mun ilmeet on ihania, älkää kattoko niitä!!


Rakastan<3

Pienien välikäyntien jälkeen jälkeen otin laukkaa ympyrällä kumpaankin suuntaan. Roosa kaatui sisäpohjetta vasten tai karkasi ympyrältä ulkolapa edellä. Ja muutenkin laukka tuntui voimattomalta ja huonolta. No kun saatiin parin askeleen kivoja pätkiä siirryttiin käyntiin ja käveltiin hetken. Kun kokosin taas ohjat käteen tehtiin käynnissä väistöjä kumpaankin suuntaan ja koitin saada mutkalla olevan ponin suoristuaan niiden avulla ja pientä edistystä jopa tapahtui. 



Ravissa en alkanut vääntää väistäjä vaan jäin kahdeksikolle joista oikean kierroksen voltti onnitui hyvin. Roosa oli Rento ja mukava ratsastaa. Vasen kierros oli enemmän jäykkä ja siinä Roosa koitti juosta vain mun apujani karkuun. Kun saatiin vasempaankin kierrokseen muutama hyvä pätkä lopetettiin siihen ja käveltiin loppukäynnit. 

Tämä kuva on keskiviikon kuvista oman lempparini.

Lopuksi ratsastin vähän pitemmällä ohjalla vaikka ohjat karkaa mulla koko aijan liian pitkiksi..
 Nyt pitäis vaan päästä mahdollisimman usein valvovan silmän alle ratsastamaan niin saataisiin tämä homma toimimaan. Onneksi aikaa kyllä on!


Kommentit

  1. miksi pidät ohjia parissa kuvassa noin jännästi? :o eikö sua hävetä laittaa tollasia kuvia tänne kun ratsastat vaan bikinien yläosalla?? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla karkaa kädet aina vahingos noin kauaki toisistaan ja sitten joissain kuvissa on menossa ohjien lyhentämistä tolla lailla jännsti kun ne aina valuu pitkiksi..:/ Huonoja tapoja pitäs opettella niistä pois.

      Miks mua hävettäis et mulla on vaan biginien yläosa ja rats.huosut kun ratsastan? Eniten mua häirittee toi niiitten väri ero.;;D

      Poista
  2. Tiedän menohan alkaa n'äyttämään jo paljon paremmalta, nyt vaan treeniä treeniä ja lisää treeniä ;) Kivoja kesäisiä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Niimpä sitä juuri ja tunnille ainakun mahdollista! Kiva että tykkäsit :)

      Poista
  3. Edellinen ano, mitä erikoista siinä on vaikka oliski bikinin yläosa päällä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik