Siirry pääsisältöön

Pitkä postaus +kuvia

Viimme torstailta rajakalliosta kun odotetiin äitiä hakemaan.
Moikkelis moi!

Eilen illalla olo parani ja pääsin ratsastamaan Remillä, oikeastaan ratsastus oli maastuilua. Sisko tuli Pixillä, pari pikku pätkää ratsastaen  ja muuten taluttaen. Mä siis ratsastin Remillä :) Lenkin aikana emme ottaneet asketakaan ravia tai laukkaa. Enkä lenkin pituudesta tiedä, ehkä pari kolme kilsaa. Mutta koska Pixiä piti odotella jatkuvasti (iso mamma maha!) meni lenkkiin  aikaa tunti! Remi säikähti kaksi kertaa, toisen kun oltiin ylittämässä tietä ja toisen kotona kun ladon ovi paukahti tuulessa. Lenkki oli kiva ja sisko lauleli joululauluja matkalla =D En olisi jaksanut vääntää koulua eilen, enkä välttämättä tänäänkään. Kun tultiin lenkiltä, siivottiin siskon kans karsinat ja mentiin kattoon salkkarit :)

Nyt tulin äsken koulusta kotiin, ja istahdin tähän koneelle kirjoittamaan ja muuten vaan surfailemaan. Suunnitelmissa olis kohta lähtee ratsastamaan ja siivoamaan karsinan. Maha onkin täynnä kotsalla Even kans tehtyä pitsaa ja Jeren ja Jennan tekemiä munkkeja, nams!
La-ma aikana saamani piirustus. Tämän kuvan jälkeen vielä muokkasin paria huonoinpaa kohtaa.
Äiti ehdotti että me ruvettais Piian kans käymään rajakallios keskiviikkoisin poneilemassa, kun siskolla on tunti silloin siellä neljältä tästä lähin. Muuten varmaan joo. Mutta se tunti on neljältä. Me ollaan siellä kaksikymmentä minuuttia yli kolme. Ja kello on aika äkkiä neljä ollaan satuloimassa vasta poneja, ja jos ollaan oltu tosi nopeita saatetaan just mennä kentällä (se epätodellisempi vaihtoehto). Ja sitten niitten tunnin alkua meillä olis n. puolituntia aikaa ratsastaa kentällä. Vähänkö liian vähän :( Ja oman kantani kyllä ilmotin äitillekkin. Toivottavasti ymmärsi, ymmärsin mäkin minkä takia pitäs vaihtaa, mut ku ei onnistu, sori!

Nyt kun kävelin tienpäästä pihaan niin siinä on vaarin veljen mökki ja siellä takano on sellanen söpö huussi. Ja mieleeni muistui kun joskus pienenä sinne piti kesäsin päästä pissalle =D Sulosta? Nyt meen pissattaan ton meidän koiran ja lähden ratsastamaan Remillä kun se saa ensin mussutettua päiväheinänsä.

Tästä eteenpäin kirjoitettu teksti on kirjoitettu ratsastuksen JÄLKEEN. Aattelin tehdä pitkän postauksen...

Kävin melkein tienpäässä pissattamassa Chilin ja keräsin tavarani sisältä ja lähdin ratsastamaan. Tai aluksi siivosin Remin karsinan ja tarhan. Sieltä tulin kottikärryllinen tavaraa laiskuuteni johdosta... Itteppä kärsin. ;) No mulla oli kumpparit venyvineen pohjineen kun ratsastin. Mutta kun en mennyt ''vakavasti'' koulua enkä esteitä niin ihan sama.
Kevät tulee <3
Alkukäyntien jälkeen taivuttelin Remiä ympyrällä. Normaalilla asetuksella ja sitten taas taivutin muutaman askeleen oikein reilusti. Tein myös muutaman pysähdyksen. Sitten ravissa taivuttelua ja äiti hilas mulle vanhan sähkötolpanpätkän jonka tulin parikertaa ravissa. Ja sitten harjoittelin sen lähestymistä laukassa. Mä en oikeesti tajua miten toi esteellä oikeen paikan löytymien on niin vaikeeta. No parempi harjoitella pienillä ja siirtyä vatsa sitten isompiin. Toikin oli varmaan hurjat 20cm!

Sitten lopuksi harjoittelin sillä oikeeta hyppypaikkaa, hyppy+kevyt istunta, lauskeútuminen+ peppu satulaan :) Jään tosi usein satulaan kevyeeseen istuntään hypyn jälkeen. Kun saatiin muutama onnistunut ravailin loppuravit ja otin käynnit. Remi on tosi kiva kun se kertoo heti kun mokaan. Jos mokaan lähestymisen hyppykin epäonnistuu 99% varmuudella. Sulkulla tuntu että riittää täysiä estettä kohden ja yli. Mutta kun viimmeksi hyppäsin sillä niin huomasin että kyllä mun mokat vaikutti ikävällä tavalla. No harjoittelemalla oppii :)

Kun menin talliin niin järkytyin. Satulat oli telineineen vaihtaneet paikkaa huoneen toiselle puolelle yhteen rekelmään ja kaikki muut valjaat oli siellä yhdessä mylläkässä. Kysyin äitiltä tarkotusta. Sille toiselle puolelle tulee karsina varsomisen ajaksi Pixille. Ja minkä takia? No että kamera näkyy kunnolla. Arvatkaa näinkö punasta kun ne valjaat on siellä yhdes mykkyräs. Äiti sanoi että se karsina siivotaan ja tavarat palaa normi paikoille heti varsomisen jälkeen, saas nähdä. Mähän en siihen ainakaan koske, mutta muistuttamisessa lupaan olla sitäkin ahkerampi... Hehee!
Sori kuvien laatu :(



Arvatkaapa mitä söin ratsastuksen jälkeen, pitsaa... Nyt kun on nuhaa niin hengästyn tosi helposti enkä jaksa nyt treenata mahalihaksiani. Pyäää! Perjantaina on koulussa kontotesti minkä joudun skippaamaan jos tää nuha meinaa jatkua vielä kauankin... Sitä paisti mä tartten uuden kesäkegät, ja jotain t-paitoja ja sortseja. Ja uudet ratsastushanskatkin pitäs hankkia, kun noi vanhat vetelee kohta viimmesiään. Niinku mulla oikeesti tulee rakkoja kasiin ilman hanskoja ja ne ei saa olla tavalliset näppylähaskat koska ne on tooosi huonot, siis tajuutteks te????

Oho, tulipa pitkä postaus, jaksoitko lukea loppuun? Mitä pidit? Kommentoi!

Kommentit

  1. Kiva postaus.Tälläsii vois olla useamminki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vois. Ja tuliskin, mutta jotenkin mulle ei oo asiaa!?

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik