Siirry pääsisältöön

Kauraturpien kuulumiset



Mistä tietää että on marraskuu? Sen tietää siitä, että blogeissa ei ole uusia kuvia, ei ainakaan valoisia kuvia ja bloggaajat valittavat kun aina on pimeää ja kameran kapasiteetti ei riitä ottamaan hyviä kuvia. Sama ongelma on myös täällä. Mun piti käydä ottamassa meidän hevosista kivoja kuvia, nyt kun maassa olisi ollut vielä pieni valaiseva lumikerros. Miten siinä joka päivä kävikin niin, että siinä vaiheessa kun kuvia olisi kerinnyt ottamaan tai niiden ottamisen muisti, alkoi hämärtämään? No ehkä ensi viikonloppuna, tai katsotaan millaista keliä silloin on.. Ja nyt mennään siis puhelinkuvilla Rontista ja lokakuun lopussa Jaran koulukisoissa Sanin nappaamilla kuvilla verryttelystä. 

Olin siis neljä päivää kotona, talliviikon jälkeisillä vapailla. Kävin Roosan kanssa maastossa torstaina ja perjantaina. Tiet olivat pakkasten johdosta niin kovia, että pysyttelimme vain käynnissä. Roosa kuitenkin käveli niin reippaasti, että oli lenkin jälkeen ihan hikinen molemmilla kerroilla. Torstaina mentiin vain 4-5 km lenkki, mutta perjantaina jäädytin varpaani syväjäähän ja mentiin n. 12 km lenkki. Molempina päivinä oli niin hieno talvinen ilma kun auringon paistaessa puiden välistä. 



Torstaina ratsastin taivuttelujumpat kentällä ja Roosaahan olisi vallan kauheasti kiinnostanut kaikki mitä kentän ulkopuolella tapahtui. Onneksi kuitenkin saatiin hyviä pätkiäkin, joskin vähän lyhkäisiä sellaisia, mutta kuitenkin! 

Rontti on taas keksinyt, että hänhän tulee aidoista siinä vaiheessa kun näkee Roosan palaavan lenkiltä ja laukkaa maitobaarille. Aita langat vain napsahtelet poikkia ja hetken päästä kuuluu myös Pixin pienien kavioiden kopina. Pixi pääsi myös hommiin torstaina tai perjantaina kun Milja ja Melissa ratsastivat sillä. Milja halusi ravata monta pätkää. 

Nyt olen kuitenkin taas Ypäjällä viikon koulussa ja lähden tästä ihan pian palaveriin Koulutuksen arkea- päivän kulusta joka sitten alkaa heti sen jälkeen. Menen siis mukan tutorin -roolissa. 

Kuva: Sani
Kuva: Sani

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik