Siirry pääsisältöön

Nyt harmittaaa


Suuret pahoittelut että uusia kuvia ei ole vaikka niin lupasin tai herättelin toivoa. :( En vain ole kerinnyt ratsastamaan viikonlopun aikana ollenkaan. Perjantaina menin Jlle yöksi ja koska äitin piti keritä viemään mut ennen iltanavettaa en kerinnyt ratsastamaan. Ja silloin olisikin ollut jo liian hämärää kuvien ottamiselle. Lauantaina sitten tulin vasta neljän jälkeen kotia ja en ratsastanut ollenkaan kun ei ole mitään valoisaa paikaa missä mennä. Ei taaskaan kuvia. Ja tänään muuten sama juttu kun oltiin ensin viettämässä mummalla ja paapalla isänpäivää ja sitten vielä mummulla ja vaarilla. Harmittaa oikeesti ihan tosi paljon kun taaskaan ei ole kerrottavana normikuulumisia. 

Ajattelin nyt että kuvaisin teille joku päivä mydayn kuvina. Tykkäisittekö? Ja sitten olen luvannut kuvata teille tallinesittelyvideon, jonka toteutan heti kun kerkeän viikonloppuna kuvaamaan teille niin että pääsen talliin valoisaan aikaan. 

Mun piti liikuttaa Roosa ahkerasti tällä viikolla, mutta harmillisesti se jäi. Joten suunnitelen nyt tähän Roosan liikutuksia, otetaan kumminkin huomioon mahd. pakolliset menot ja sää!!

Maanantaina mulla on sähly joten Roosa todennäköisesti viettää vielä neljännen vapaa-päivän.
Tiistaina ratsastan Roosalla kentällä jos se on sula ja sitten mennään kunnolla taivutellen.
Keskiviikkona sama kun tiistaina. Lue siis edellinen kohta uudelleen. Viikolla kun harvemmin ei keritä maastoilemaan.
Torstaina kentän kunnosta riippuen voitaisiin mennä kavalletteja/puomeja.
Perjantaina ja lauantaina ollaan Sonjan kanssa koitavahteina heti koulun loputtua lähdetään ja tullaan lauantai-illalla joten ei ratsastukselle.
Sunnuntaina taas kiivetään selkään ja hyvän sään sattuessa maastoilemaan. 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik