Siirry pääsisältöön

Haaste


Päätin nyt toteuttaa tälläisen haasteen kun ei muutakaan blogattavaa ole. Perjantaina kävin skootterilla kylillä illalla ja lauantaina eli tänään oltiin äidin tädin syntymäpäivillä. Käytiin Sonjan kanssa halpa-hallissa ja mukaan tarttui hiusväri ja meikkivoide. Kaveri lupasikin ensiviikon aikana värjätä mun hiukset jos vain saadaan aikataulut sopimaan yhteen. Roosalla oli perjantaina vapaa-päivä ja tänään taluttelin sitä reilun puolituntia ja tutusttuttiin Roosalle pelottaviin asioihin.Kiitos haasteesta Hymyillen Huomiseen -blogille!!

Säännöt

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä seuraaville haastetuille.4. Heidän täytyy valita 11 bloggaajaa.5. Sinun täytyy kertoa kenet olet haastanut.6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa itsestäni: 

 1. Pisin karkkilakkoni on ollut noin parin kuukauden pituinen.
 2. Pelkään pimeää, koska en näe mitä hirviöitä siellä on ja kehittelen aina pienessä päässäni kamalia kauhutarinoita siitä kuinka joku hirviä hyökkää mun kimppuun. 
 3. Rakastan villasukkia ja niiden tuomaa ihanaa lämpöä.
 4. Vihaan imuroimista ja se on tosi vastenmielistä hommaa jota siirrän aina siihen asti kun se on ihan pakko tehdä.
 5. Iltaisin, varsinkin jos mulla on vähän kylmä voisin syödä vaikka kuinka paljon! Muutenkin päivän aikana valitan että mulla on nälkä ja joskus kun olin J:llä se alkoi ihmettelemään kun en valittanut että mulla on nälkä vaikka edellisestä syömisestä oli jo useampi tunti aikaa. 
 6. Värjätään mun hiukset tässä joku päivä tällä viikolla punaisiksi.
 7. Jollain tapaa oon todella miellyttämisen haluinen, mutta jos asia ei kiinnosta pätkääkään tai henkilö joka liittyy asiaan ei miellytä mua en jaksa yrittää asian suhteen yhtään. Vaikka yleensä se aiheuttaa harmia lähinnä mulle.
 8. Omistan huonon suuntavaiston.
 9. Jos sovin vaikka jonkun tapaamisen ym. mun pitää tarkistaa tapaamispaikka ja -aika moneen kertaan etten vain eksy sinne vääränä päivänä tai mene vieraaseen paikkaan.
 10. Vaihdan mun kaikki petivaatteet noin kerran kuukaudessa paitsi tyynynliinat ja aluslakanan vaihdan noin kahteen kertaan kuukaudessa. Enkä petää ikinä sänkyäni päiväksi.
 11. En halua että mua kutsutaan hevoshulluksi, heppatyttö on se minkä siedän. 

Kysymykset minulle


 1.  Millainen kamera sinulla on käytössäsi? Ihan perus Canon EOS 1100D, joka on aloittelevälle järjestelmäkameran käyttäjälle ja mun tarpeisiin juuri passeli. 
 2.  Miksi aloitit bloggaamisen? Aloitin bloggaamisen kun olin seurannut muutaman kuukauden ajan muita blogeja ja halusin kirjoittaa omia heppailujani kuvien kanssa johonkin. Eikä vihkot ollut se mun juttu.
 3.  Millaisen lemmikin haluaisit? Tällä hetkellä olisi ihana omistaa kissa, joka vielä tulisi pienenä pentuna. Aawwss♥
 4.  Mikä olisi kouluaine, jota opettaisit? Miksi? Varmaankin biologia/maantieto tai terveystieto. Tykkään niistä itse ja ne on mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aineita.
 5.  Haluaisitko palata ajassa taaksepäin johonkin aikaan? Tietenkin mä välillä kaipaan jotain menneitä hetkiä, mutta mulla on juuri nyt hyvä olla tässä hetkessä, joten en haluaisi.
 6.  Mikä saa sinut hyvälle tuulelle? Roosa ja muut ponit, J♥, kaverit ja perhe.
 7.  Millainen ruoka on hyvää? Hyvin maustettu, itsetehty ruoka missä on lihaa tai sitten pitserian pitsat ja krillin hampurilaiset ja ranskikset.
 8.  Kuinka monta puhelinnumeroa löytyy kännykästäsi? 229 yhteystietoa.
 9.  Millainen ratsastaja haluaisit olla? Rauhallinen, kärsivällinen, pehmeä, ymmärtäväinen, sitkeä... tätä voisi jatkaa loputtomiin.
 10.  Oletko tyytyväinen opiskeluusi? En, pitäisi tsempata enemmän.
 11.  Jos voisit toivoa nyt mitä vain, mitä se olisi? Että pääsisin murun viereen nukkumaan ensi yöksi.

Kysymykset haastetulle: 1. Millainen kännykkä sinulla on ja mikä on lemppari sovelluksi?
 2. Esine mitä ilman et voisi elää, miksi et?
 3. Kuinka monta tuntia päivässä käytät tietokonetta?
 4. Ketä perheeseesi kuuluu?
 5. Oletko mielestäsi hyvä koulussa? Perustele!
 6. Pidätkö piirtämisestä?
 7. Millä/miten kuljet koulumatkasi?
 8. Mitä elämä on opettanut sinulle?
 9. Pisin aika jonka olet ollut ilman kännykkää?
 10. Oletko kännykkä riippuvainen?
 11. Lemppari kouluaineesi? Montako kertaa opiskelet sitä viikossa?
Tämän haasteen saavat tehdä kaikki bloggaajat jotka lukevat tämän. Huom. Sinut on haastettu!:D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Meidän ponien hoito

Eilen illalla sain tälläisen kommentin Anonyymiltä:''Kiva postaus. Onko sun mielestä ponista huolehtiminen raskasta, kun sitä joutuu tekemään päivittäin? onko se mielestäsi vaikeaa?''

Mielestäni kysymys oli niin hyvä, että ajattelin tehdä siitä postauksen, enkä vain vastannut kommenttiin.
Mielestäni ponin hoitaminen on raskasta, mutta myös ehdottomasti ihanaa. Meillä kun on ponit kotona omassa tallissa, ei meille tule tallimatkoja, mikä on mielestäni hyvä. Ja jossain määrin ponin pito on vähän halvempaa kuin yksityis tai ratsastustallilla, joissa vuokra voi olla kuukaudessa n.300-500 euroa.
Hintaan sitten sisältyy ties mitä kaikkea...

Kun meilläkin on navetta ja nevalta haetaan kontoa kuivikkeeksi, käytetään me sitä myös poneille. Heiniäkin ponit saavat siinä sivussa kun lehmille paalataan.

No sitten taas karsinoiden siivous pitää tehdä 1-2 kertaa päivässä, riippuen siitä kuinka paljon ponien pitää olla tallissa. Meidän ponit on niin pieniä ettei niitten karsinoissa ol…