Siirry pääsisältöön

Viikonlopun viettoa

Perjantaina lähdin iltapäivällä J.lle. No oikeastaan kävin vain heittämässä isomman laukkuni heille ja lähdin samantien kylälle lastentapahtumaan taluttamaan Sulevia. Aluksi Sulevi oli rauhatin ja yritti kiskoa mut joka ikiselle heinätupsulle jonka sain näköpiiriinsä. Loppua kohden sitten rauhoittui ja lapsia kävi ihan kivasti ratsastamassa. Itsellä oli vain pää tosi kipeä, mutta onneksi J oli niin ihana että kävi tuomassa mulle särkylääkettä. <3 Niin selvittiin hienosti kahden tunnin talutuksesta. Ja kun oltiin saatu ponit autoon ja kotimatkalle lähdin J:lle suihkuun ja meikkaamaan.

Kun olin käynyt suihkussa ja meikannut lähdettiin kylille mopolla. Katsottiin avajaiskulkue ja käytiin syömässä. Harmikseni en muistanut napata kuvaa ihanan makuisesta kanasalaatista! Syömisen jälkeen ilta meni kavereiden kanssa pitäen hauskaa. Ja takaisin J:llä oltiin ennen kahtatoista ja pian sen jälkeen mentiin nukkumaan.
Perjantaina ja lauantaina kun oltiin illalla kylällä olin pukenut päälleni ihanat vaaleansiniset farkut ja lyösän pinkin paidan, jonka alla oli toppi. Lauantai-aamu meni sängyllä makoilessa rennosti ja yritin katosa muumeja... Kahdentoista jälkeen mentiin käymään pitsalla, nam! Kaupasta käytiin ostamassa jäätelöt ja voitettiin siwa-arvalla fantapullo. Illalla söin vielä hyvän kinkkusalaatin ja J:llä oltiin taas jo hyvissä ajoin.

Sunnuntai-aamuna heräsin omasta mielestäni melko aikasin yhdeksän ja kymmenen välissä. Vaikka mua oli kuulemma saanut odottaa vaikka kuinka kauan että herään. No ennen kahtatoista J kävi heittämässä mut kylälle missä olisin täysi markkina tohina. Samoihin aikoihin kun olin itse paikalla myös Jenni saapui paikalle ponien kanssa. 

Aluksi mun piti olla talutamssa puolitoistatuntia, mutta loppujen lopuksi olin kaksi ja puolituntia. En toki taluttanut koko aikaa vaan nostelin välillä lapsia ponien selkään ja alas ja neuvoin ihmisiä parhaani mukaan vaikkein mistään mitään tiennytkään. Ja pidin ruokatauon. 

Perjantai-illan selfie
Ennen puolikolmea lähdin pikkusiskon kanssa kiertämään toreja ja kuulin ihan vain muutamalta ihmiseltä kuittailua siitä että mulla on jo oma lapsi. Pitää suhtautua huumorilla xD Kun ponit oli lähtenyt ja pikkusisko palautettu nukkuvana äidille. Kierreltiin vähän torilla, mutta rahapulan takia ei tullut oikein osteltua mitään. Ostettiin tosin pehmikset ja saatiin kaksi yhden hinnalla kumpikin J: kanssa. Hyvää oli, vaikka ne kaksi lahjoitettiin kyllä pois. Ja tietenkin onnistuin sotkemaan hevoselta haisevat likaiset vaatteni vielä pehmikseenkin, ei hyvä. 

Sunnuntaina tuli vielä nähtyä kavereita ja syötyä hampurilainen. Kuten huomaatte on mulla ollut epäterveellinen ruokavalio taas vaihteeksi. Itse asissa koko kesäloman.

Maanantaina sitten lähdinkin kotia jo aamupäivästä ja voi että mä vihaan ajaa skootterilla tuota hiekkatietä. Oon ihan varma että kaadun ja kuolen sillä vielä joskus.. Kotona onkin mennyt sitten päivät ottaen suurimaksi osaksi aurinkoa ja Sonjan kanssa tehtiin ruokaa tiistaina ja tänään tein sitten yksin. Okei okei keitin vaan makaroonia ja hyötykäytin eiliset jauhelihat. Ja pikkuveli teki vadelmarahkaa!<3 Iltaisin oon sitten ratsastanut kun päivisin on niin kuuma, mutta niistä sitten ihan omassa postauksessaan lisää!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Dimonan tallin yleis/esteleiri 1/2

Moi, tänään päästiin kotia leiriltä ja vähän on univelkaa kertynyt viikon aikana. Oli aivan ihana leiriporukka ja meillä oli kivaa :) Ajattelin kirjoittaa postauksen leiristä kahdessa osassa, ettei tuu ihan kamalan pitkää postausta. Nyt kirjoitan teille sunnuntaista, maanantaista ja tiistaita ja myöhemmin sitten loppuviikosta. Kuvia tuli leirillä otettua noin neljäsataa, eli mulle ihan kiitettäväti, kun en paljon edes kuvannut.  Mutta pitemmittä teksteittä aloitetaanpas!

Sunnuntaina siis lähdin Dimonaan kaverini Piian kanssa hänen isänsä viemänä. Perillä oltiin joskus kuuden jälkeen, tervehdittiin Karitaa ja kannettiin meidän valtavat laukut sisälle mökkiin. Me oltiinkin melkein viimmeisiä leirille tulioita paitsi yksi leiriläinen puuttui vielä. Mutta sekin tuli pian ja sen jälkeen Karita esitteli kaikki kaikille ja mentiin katsomaan heppoja ja jakamaan hoitsut kaikille leiriläisille. Iidalotalla oli omat poninsa Pleikkari ja Iivana mukana leirillä. Kun hoitsut oli jaettu mentiin mökki…