Siirry pääsisältöön

Viikon blogihaaste-kuvahaaste

Tässä tulee vähän myöhässä Tiian viime viikon blogihaate. Toivottavasti pidätte!:)

Lemppari...


...estekuva

Tämä estekuva on keväältä 2012, ajalta ennen kun Remi alkoi oirehtimaan jaloistaan. Kuva on otettu pokkarilla ja laatu on sitä luokkaa. Itselläni ei asento ole kovin hyvä ja ilmekkin mulle tyypillinen kieli keskellä suuta esteillä. Tykkään kumminkin kun Remi on ihan kivassa vaiheessa hyppyä ja mulla on siniset ratsastushuosut ja Remillä satulahuopa. Ja sitten tuo remin innostunut ilme!:) Ja este on korkeimmasta kohdasta n. 70-75cm, eli yksi korkeimmista mitä kotona hypättiin. Kiitos Sonjalle kuvasta.

...koulukuva

Tämä kuva on otettu muistaakseni joulun aikoihin kun Remillä sai kokeilla taas mennä ravia. Eli kunnon kouluillu kerta ei ole kyseessä. Se mikä tekee kuvasta lempparin on Remin asento ja jalat on kivasti ja sitten on vielä oikein pintelit jaloissa. Itsellä suhteellisen siistit vaatteet ja ok asento paitsi katse niskassa... Taustakin on ihan kiva ja omasta mielestäni erotutaan siitä ihan kivasti. Remi <3 Veera kuvannut?

...yhteiskuva

Tämä melko uusi kuva. Siksi tämä koska kuvan värit on mielestäni kivat, vaikka se onkin vähän puhkipalanut oikeasta nurkasta. Tykkään kuvasta koska siinä on mielestäni rauhallinen tunnelma ja siitä välittyy kuinka paljon välitän tuosta ponista. Ja se meidän välinen luottamus. Kiitos Veeralle kuvasta.

...kisakuva

Tämä kuva ei oli laadullisesti kovin vahvoilla, mutta se mikä tekee kuvasta yhden lemppärini on se että ponin jalan asennot on ok. Itsellä keskittynyt ilme ja ponilla iloinen ilme. Ja sitten vielä se että nämä oli mun ja Sulkun viimeiset yhteiset koulukisat ja rata meni ihan ok. :) Sonjan kuvaama.

...maastoestekuva

En oo ikinä hypännyt maastoesteitä, joten sellaista kuvaa ei ole. Korvaan sen nyt sitten agilitykuvalla. Kuva on vinossa, ei ole suoristettu ja oma ilme.. :/ Mutta kun muistan kuinka Alila tykkäsi tästä ja sain sen tohon pikkulavalle joita on kaksi päällekkain ja kaikki jalat lavalla niin se onnistumisen ilo!:p Ja muutenkin tuo agilitykerta meni todella hyvin. 

Kuva, johon liittyy hyviä muistoja

Tykkään kuvan taustasta ja väreistä ja ponin ilmeestä, mutta mikä tuo kuskin ilme nyt taas on? Tämä kuva on siltä ajalta kun Sulkku oli Rajakalliossa tuntiponina ja kävin sillä siellä ratsastamassa. Niistä kerroista jäi aina hyvä mieli kun sai tuohuta pikkuisen kanssa! <3

Ensinmäinen kuva oman/ kanssa lempparihevosen kanssa


Äitin ottama kuva koeratsastusreissulta minusta ja Roosasta. Roosa terhakkaana hirnuu kauempana olevan orin perään ja minä yritän pidätellä ponia. :D Varmaan mun ja Roosan ihan ensimmäinen yhteiskuva. Ei kovin edustava, mutta kumminkin!

Paras kesäkuva

Kivat värit, kiva tausta. Ponin näyttää kivalta ja siitä näkee että se on keskittynyt ja kuuntelee ja kuski on mukana tuohussa kieli keskellä suuta. ;D Sulkun asento nyt ei ole paras mahdollinen mutta se menee silti kun näyttää muuten niin hyvältä ja keskittyneeltä ja kiitos kuvasta Veeralle.

Paras talvikuva

Nyt meinasi olla talvikuvista pulaa :o Mutta tälläisen sitten valkkasin vime talven kuvista. Kuvassa on ihan ok tausta ja tykkään kuvan väreistä ja tunnelmasta. Oma pipo ja saappaat on muinaista ja ponin riimussakin on punaista. Tosin näitä kuvia mentiin ihan varta vasten ottamaan. Mutta onneksi siellä oli ihan kivoja kuvia ja tykästyin niihin! :) Sonja nappasi tämän kuvan.

Tunnelmallisin kuva

Tämä kuva on viimekesältä leiriltä kun oltiin uittamassa hevosia. Tykkään tosi paljon kuva kesäisestä tunnelmasta. Remin kansa ollaan tuo vasemmalla oleva ratsukko ja kuvan on ottanut kaverini Heidi!:)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik