Siirry pääsisältöön

Lyhkäiset kuulumiset

Maanantaina Roosa oli todella kiva ja rento ratsastaa vaikka meninkin vain käyntiä niin jäi hyvät fiilikset. No Tiistaina Roosa oli täysin vastakohta maanantaille. Ei yhden yhtä rentoa pätkää, vain jännittynyttä vastaanpistämistä. Huonoissa fiiliksissä lopettelin ratsastuksen. Sen opin Sulkulla että turha jäädä vääntämään kun ei kerta onnistu ettei jää hepallekkin huono mieli ratsastuksesta. Kaikki askellajit menin läpi, mutta ei onnistunut. 

Tänään on satanut koko päivän, mutta lähdin siitä huolimatta ratsastamaan. Meni sitten ratsastus hyvin tai huonosti niin aina tekee mieli päästä yrittämään parempaan tulokseen. Käynnissä tein pohkeenväistöä ja voltteja. Roosa jännitti toista päätyä, mutta sain pari hyvääkin pätkää. Pienet välikäynnit ja aloin tekemään siirtymisiä käynissä. Hitaampaa ja reippaampaa vuorotellen ja jatkoin samaa ravissa. Loppua kohden Roosa rentoutui aavistuksen ja tuli ihan kivaa pätkää. Navetan lenkki kierrettiin viisi kertaa että sain Roosan menemään sen niin ettei se jännittänyt enää kauheasti. Mitkähän jännityspäivät Roosalla nyt oikein on?

Sulkku oli tässä välissä jo parempi, mutta eilen se juoksi mua karkuun kun menin antamaan sille lääkettä ja ontui sitten ravissa. Huoh.. Onneksi lääkettä on vielä jäljellä. Toivotaan että se siitä parantuisi.

Ilmeet xD

Kommentit

  1. Höh, välillä tulee tollasia huonompia päiviä, mutta pidä lippu korkeella, ootte vielä vasta niin vähän aikaa työskennelly yhessa! Tsemppiä ja paranemisia Sulkulle. :):

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Dimonan tallin yleis/esteleiri 1/2

Moi, tänään päästiin kotia leiriltä ja vähän on univelkaa kertynyt viikon aikana. Oli aivan ihana leiriporukka ja meillä oli kivaa :) Ajattelin kirjoittaa postauksen leiristä kahdessa osassa, ettei tuu ihan kamalan pitkää postausta. Nyt kirjoitan teille sunnuntaista, maanantaista ja tiistaita ja myöhemmin sitten loppuviikosta. Kuvia tuli leirillä otettua noin neljäsataa, eli mulle ihan kiitettäväti, kun en paljon edes kuvannut.  Mutta pitemmittä teksteittä aloitetaanpas!

Sunnuntaina siis lähdin Dimonaan kaverini Piian kanssa hänen isänsä viemänä. Perillä oltiin joskus kuuden jälkeen, tervehdittiin Karitaa ja kannettiin meidän valtavat laukut sisälle mökkiin. Me oltiinkin melkein viimmeisiä leirille tulioita paitsi yksi leiriläinen puuttui vielä. Mutta sekin tuli pian ja sen jälkeen Karita esitteli kaikki kaikille ja mentiin katsomaan heppoja ja jakamaan hoitsut kaikille leiriläisille. Iidalotalla oli omat poninsa Pleikkari ja Iivana mukana leirillä. Kun hoitsut oli jaettu mentiin mökki…