Siirry pääsisältöön

Ei tullut kisapostausta tästä

Kaikki postauksen kuvat ovat äitini ottamia kännykkäkameralla.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti tänään lähteä lähiseuran järjestämiin koulukilpailuihin seuratasolla. Kisat peruuntuivat meidän osalta, kun ilmeni kyytiongelmia. Tietysti harmittaa kun kisat peruuntuivat, mutta toisaalta olo on luvattoman helpottunut. Myönnän että jännitin kilpailuja jo etukäteen mitä harvemmin tapahtuu omalla kohdallani. Kilpailut olisivat olleet minun ja Roosan ensinmäiset yhteiset, Roosalle tutussa paikassa. Itselleni paikka olisi ollut uusi ja jännittävä. Myöskin se lisäsi paineita että en ole saanut Roosaa ratsastettua viime aikoina kovin hyväksi. Ja sen jälkeen kun oli melko varmaa että lähdetään kisoihin sain paineita ja treenit eivät sujuneet yhtään kehuttavammin. 
Nyt päätin että otan aikalisän tähän touhuun. Tämä siis tarkoittaa nyt käytännössä sitä että otetaan rennommin. Loppuviikkoon aijon nyt mahduttaa pari maastoilu kertaa ja mahdollisesti jos saisin Sonjan avustamaan kentälle niin pääsisimme hyppäämään kavaletteja ja pieniä esteitä. Koulutreeneissä palaan takaisin hakemaan paljon puhuttua rentoutta sillä lailla että hinkaan jotain tehtävää käynnissä niin kauan että se menee hyvin ennen kuin siirryn seuraavaan askellajiin. 

Yritänkin saada sisällytettyä kavaletteja ja esteitä meidän viikko-ohjelmaan ainakin kerran viikossa. esteitä kun ei juuri olla päästy hyppäämää ja niitäkin olisi kiva käydä kilpailuissa kokeilemassa. Parit kivat seuraestekilpailut olisikin tulossa lähiseurojen järjestäminä, missä olisi meille sopivia luokkia.


Sulkkukin pääsi eilen eli tiistaina ekaa kertaa saikkunsa jälkeen liikenteeseen. Sulkku tuli Sonjan ratsastamana mun ja Roosan kanssa parin kilsan maastolenkille. Poni näytti tykkäävän ja oli reippaana mukana menossa. Mentiin koko lenkki käynnissä ja oli todella kiva nähdä Sulkku niin iloisena.

Tälläisellä yhdistelmällä me lanataan kenttää, tosin viimeksi Sonja istui tuon kiven kaverina kyytissä ;)

Kommentit

  1. Toivotaan, että pääsette kohta kisaamaan. :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Dimonan tallin yleis/esteleiri 1/2

Moi, tänään päästiin kotia leiriltä ja vähän on univelkaa kertynyt viikon aikana. Oli aivan ihana leiriporukka ja meillä oli kivaa :) Ajattelin kirjoittaa postauksen leiristä kahdessa osassa, ettei tuu ihan kamalan pitkää postausta. Nyt kirjoitan teille sunnuntaista, maanantaista ja tiistaita ja myöhemmin sitten loppuviikosta. Kuvia tuli leirillä otettua noin neljäsataa, eli mulle ihan kiitettäväti, kun en paljon edes kuvannut.  Mutta pitemmittä teksteittä aloitetaanpas!

Sunnuntaina siis lähdin Dimonaan kaverini Piian kanssa hänen isänsä viemänä. Perillä oltiin joskus kuuden jälkeen, tervehdittiin Karitaa ja kannettiin meidän valtavat laukut sisälle mökkiin. Me oltiinkin melkein viimmeisiä leirille tulioita paitsi yksi leiriläinen puuttui vielä. Mutta sekin tuli pian ja sen jälkeen Karita esitteli kaikki kaikille ja mentiin katsomaan heppoja ja jakamaan hoitsut kaikille leiriläisille. Iidalotalla oli omat poninsa Pleikkari ja Iivana mukana leirillä. Kun hoitsut oli jaettu mentiin mökki…