Siirry pääsisältöön

Ponituohuiluja

Kuskilla ainakin keskittynyt ilme ja asento on vähä mitä on.. O_o

Hyviä uutisia heti alkuun, ensi viikko ei sitten olekkaan niin kuvaton mitä jo varoittelin. Serkkumme Veera tuli meille tänään ja näillä näkymin on ainakin seuraavan viikon ajan, jos ei kauemminkin. Hänellä on meilkein sama kameravarustus kun mulla ja into kuvaamiseen. Hän myös lupasi että voi kuvailla meitä ja nyt ei ollenkaan harmita että Sonja ei ole kipeänä jaksanut tulla kuvaamaan kun uusia tuoreita kuvia on luvassa postauksiin tulevalla viikolla. Tosin jos aijon kuvata mydayta videona tai kuvina niin todennäköisesti kuvaan sen pokkarilla, kun se on oma. *Tämän postauksen kuvat ovat Veeran käsialaa!!

Nyt kumminkin kuvaamisesta heppakuulumisiin. Torstaina en kerinnyt ratsastaa Roosalla koska nukuin niin pitkään eikä sitten kiireessä huvittanut enää lähteä vesisateeseen ratsastamaan. Iltapäivällä enkä illalla ollut kotona enkä ennen perjantain iltapäivää. Kotona sitten siivosin parista karsinasta konnot ja lakaisin ne ja toin paperisilppua niihin. Sen jälkeen kun olin menossa hakemaan Roosaa, kuulen kuinka poikaheviset hajoittaa aidan mutta ei onneksi tajua sitä vaan menee kauemmas. Pikasoitto äitille että tulee apuun ja aidan korjausta.



Aidan korjauksen jälkeen pääsin hakemaan vihdoin ja viimein Roosaa ja tallissa se olikin vähän häslä, mutta kun vähän ärähti niin kyllä se sitten rauhoittui. Siinä vaiheessa kerkesin ajatella että mitähän tästä ratsastuksesta tulee, muttamutta... 

Tällä kertaa meillä oli vuorossa kolmikaarinen kiemuraura ja kaarteiden sisään aina voltit. Pienen hiomisen jälkeen käynti luonnistui ihan kivasti ja hetken ravailun jälkeen alkoi ravissakin tulemaan kivaa pätkää. Ja se tunne kun heppa taistelee aluksi vastaan ja sitten kun se rentoutuu ja myötää(tässä tapauksessa taipuu) on se tunne niin mahtava! Saatiin siis ravissakin kivaa rentoa pätkää. Pieni huilitauko ja laukkaa. Suoralla uralla kumpaankin suuntaan ja ideana saada oma istunta käyttöön. Pari hidastusta oli jo oikein mukavaa, vaikka ei täydellistä. Loppuun ravailua kahdeksikolla ja loppukäynnit.



Tänään heräsin kahtakytä vaille seitsemän ja joskus kahdeksan jälkeen pääsin pihalle ja menin pesemään Alilan ja Sulkun. Kummankin pesemisessä meni n.tunti ja hyvin samalla lailla kumpikin otti pesun. Vähän kääntyiltiin ja moitittiin kastuista, mutta vesiletkun kumpikin otti vastaan ihan hyvin. Muutama tunti tallissa kuivattelua ja lähtö jaran järjestämiin mätsäreihin. En nyt niistä jaksa sen enempää kirjoittaa, ponit oli ihan kivoja, vaikka aavistuksen häsliä vieraassa paikassa. Hyvin ne käyttäytyi silti, esittä eli siis minä nyt vähän mokaili (hävettää xD). Alila oli omassa sarjassaan 5/7 ja Sulkku 2/6. Kuvia näette myöhemmin kun saan ne Veeran kamerasta!


Kotona olikin sitten vielä Roosan ratsastus. Tänään olikin vuorossa peltoilua, vihdoin ja viimein! Aluksi taivuttelin hetken käynnissä tehden muutaman pysähdyksen ja sen jälkeen sama ravissa tehden käyntiinsiirtymisiä. Muutama kierros laukkaa ja kävelyä sen jälkeen. Kun laukattiin metsääkohti vauhti hyytyi ja Roosa tuijotteli kavereihin päin, mutta takaisin päin sitten tultiin reippaammin ja meinasi olla jarrut hukassa! :,D No ne kyllä sitten aina lopulta lyötyi ja kummallakin oli kivaa. Loppuravit ja käynnit ja sen jälkeen Roosa takaisin laitsalle!:)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik