Siirry pääsisältöön

Kaksi koulupäivää takana, monta edessä...

Nyt ei anteeksi vain ole ollut kauhea impura postata. En tiedä mistä se johtuu, mutta kun omasta mielestäni on tosi ärsyttävää jos bloggaajalla on pitkät postausvälit päätin tulla kirjoittamaan. Nyt kirjoitan kännykällä joten pahoittelen sen takia syntyviä kirjoitusvirheitä :)
    Eilen oli ensinmäinen koulupäivä, kaksi ekaa tuntia oli luokanvalvojan tunteja ja toisella siirryttiin jo ruotsiin :/ Sitten mentiin syömään ja kaksi kotsaa, tällä kerralla suunniteltiin tuleville kerroille ateriat ja siinä se kaksi tuntia sitten menikin. Ja koulu loppui poikkeuksellisesti jo yhdeltä. Sen jälkeen 40min taksimatka kotia ja söin sen jälkeen lähdettiin jäsenkorjaajalle. Mulla oli toinen jalka pitempi kun toinen mutta nyt ne on vissiin taas saman pituiset. Ja alaseljästäkin sai nauksauttaa jotakin. Sinne meinaan sattuu kun poni säikähtää hätkähtämällä.
    Kotona menen sitten ratsastamaan Sulkulla kevyesti ilman satulaa. Käynnissä poni taipui kohtuullisesti, mutta taas ravissa liian huonosti.  Ja laukkaa vaan laukkasin eteenpäin suoralla uralla ja ympyrällä. Sen jälkeen loppuravit ja käynnit.
    Tallissa harjasin Sulkun nopsaa ja hieroin lämmittävää linimenttiä sälkään ja lapoihin. Venyteltiin myös jalkoja ja kyljet leipäpalojen avulla ja Sulkku taipui paaaaljooooon paremmin kuin Remi samassa kohdassa. :) Ja koska pihalla satoi lujaa jäätiin latoon odottamaan sateen laantumista. Sulkku söi ja mä päivitin facee. ;)
    Tänään olikin ensinmäinen kunnon koulupäivä, opiskeltiin jo normisti jä läksyäkin tuli iso pino, apua! Meillä on jaettu muutamat aineet ihan tyhmiin ryhmiin ja nämä aineet eivät ole valinnaisaineita. Kotona tein läksyt ja söin ja kävin siirtämässä Piialle kuvia. Sen jälkee istuin konella ja tein loput matikanläksyt, sitten katsoin eilisiä salkkareita ja pidin mun vauvapikkusiskolle seuraa, se oli mun sylis ja lopuksi nukahti <3
   Huomeena on ekaksi normi koulupäivä ja sen jälkeen tai sen aikana Remin irtokenkä löydään takaisin kavioon ja sitten ratsastuksista en osaa sanoo mitä teen ja silleen. Suunnitelmat avoinna ;) ja torstaina ehkä meen Dimonaan Piian kans tunnille.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Dimonan tallin yleis/esteleiri 1/2

Moi, tänään päästiin kotia leiriltä ja vähän on univelkaa kertynyt viikon aikana. Oli aivan ihana leiriporukka ja meillä oli kivaa :) Ajattelin kirjoittaa postauksen leiristä kahdessa osassa, ettei tuu ihan kamalan pitkää postausta. Nyt kirjoitan teille sunnuntaista, maanantaista ja tiistaita ja myöhemmin sitten loppuviikosta. Kuvia tuli leirillä otettua noin neljäsataa, eli mulle ihan kiitettäväti, kun en paljon edes kuvannut.  Mutta pitemmittä teksteittä aloitetaanpas!

Sunnuntaina siis lähdin Dimonaan kaverini Piian kanssa hänen isänsä viemänä. Perillä oltiin joskus kuuden jälkeen, tervehdittiin Karitaa ja kannettiin meidän valtavat laukut sisälle mökkiin. Me oltiinkin melkein viimmeisiä leirille tulioita paitsi yksi leiriläinen puuttui vielä. Mutta sekin tuli pian ja sen jälkeen Karita esitteli kaikki kaikille ja mentiin katsomaan heppoja ja jakamaan hoitsut kaikille leiriläisille. Iidalotalla oli omat poninsa Pleikkari ja Iivana mukana leirillä. Kun hoitsut oli jaettu mentiin mökki…