Siirry pääsisältöön

Estetunnilla Lekulla

Tänään melkein heti koulusta tulon jälkeen lähdettiin Piian kanssa Dimonaan estetunnille. Piia meni Rafilla ja mä menin sitten Lekulla. Aluksi kun kuulin et meen Lekulla olin vähä etten tahdo, mutta muutin kyllä mieltäni lopputunti kohden. Aluksi käveltiin alkukäynnit sen jälkeen käynnissä ohjat tuntumalla voltteja, Leku ei oikein asettunut, eikä kuunnellut sisäpohjetta.

Ravissa samaa ja mentiin yhtä volttia kevyessä istunnassa eikä niin pieni pätkä edes tuntunut pohkeissa. Ravin jälkeen hetken lepokäynnit ja harjoitusravia, menin ilman jalustimia ja koitin saada Lekun asettumaan ja vähän paremmilla tuloksilla. Ja sitten tehtiin ravista pysähdyksiä ja peruutuksia. Aluksi kun aloin tekemään pysähdystä jouduin tekemään muutaman ison pidätteen ettei Leku lähtisi eteenpäin. Ja pian pysähdykset sujui ihan hyvin :) Hyvä Leku!


Sen jälkeen huilitauko pitkällä ohjalla ja kierros laukkaa. Huh! Mitä menoa kun koitin saada Lekun laukkaamaan vähän paremmin. Eikä vaan nelitahtista räpellystä. Sitten hypättiin, ihan ekaksi tultiin kavalletti kokoa ja meni ihan hyvin. En pahemmin mokaillut, Leku vaan oli Leku, eli laiska. Kun esteet nousi niin mokasin vikan esteen ja puomi tipahti. Ens kerralle nostettin ja hyvin meni, vikalla kerralla tuli ravirikko liian pienen kaaren takia. Kaiken kaikkiaan meni hyvin ja Lekukin reipastui loppua kohden:)

Aina kun odoteltiin että muut menis esteet asettelin Lekua volteillä, tein pysähdyksiä ja peruutuksia, etuosakäännöksi ja pohkeenväistöjä. Pohkeenväistöt meni aika huonosti mutta parin askeleen onnistuneita pätkiäkin tuli. Olis kiva mennä joskus oikein koonon koulutunnille Lekulla, tai sitten ei... :D Esteiden hyppäämisen jälkeen ravailtiin loppuravit pitkällä ohjalla ja Leku oli reipas ja paras! Loppukäynnnit ja Leku ei jatkanut seuraavalle tunnille. Hoidettiin ja vietiin se laitsalle Piian kanssa ja kyyti tuli hakemaan :)


Kommentit

  1. Tosi kiva postaus :) oletko tekemässä postausta jossa kerrot minkälaisen bannerin haluat?:) aikaa olisi toteuttaa jos on kiinnostusta, sillä parinkin viikon jälkeen illat ovat liian täyteläisiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Rantakuntoon---> Aloitus

Pienikärpänen heräsi kun kevään ensinmäiset lämpimät auringon säteet lämmittivät sen talven aikana jäykistämiä siipiä. Pienikärpänen räpytteli siipiänsä ja oikoi jalkojaan. Sen jälkeen pikkukärpänen lähti suristen lentoon ja lensi nuoren tytön luo. Pikkukärpänen istatti tytön olkapäälle ja puraisi tätä pienesti. Seuraavana päivänä pikkukärpänen näki tytön tekevän jumppamatolla vatsalihaksia. Sen jälkeen pikkukärpänen sulki silmänsä ja päätti jatkaa työtänsä taas seuraavana aurinkoisena päivä, vielä oli liian aikaista jatkaa...
Tänään muhun iski kauhea treenamisinto! Kännykällä sitten selasin netissä erilaisia sivustoja ja lyösin tälläisen kivan sivuston, jossa oli 30 päivän vatsalihashaaste. Kirjoittelin sen sitten ylös ihan vihkoon asti, etten unohda sivuston osoitetta. Etsin myös 100 punnerrusta kuudessa viikossa -ohjelmankin, johon olen törmännyt myös ennemmin ja koska nämä kaksi liikettä ovat pääasiassa yläkroppaan etsin myös jotain kyykkyaiheista ja löysin tälläisen 31 päivän kyy…