Siirry pääsisältöön

Dimonan tallin yleis/esteleiri 1/2

Moi, tänään päästiin kotia leiriltä ja vähän on univelkaa kertynyt viikon aikana. Oli aivan ihana leiriporukka ja meillä oli kivaa :) Ajattelin kirjoittaa postauksen leiristä kahdessa osassa, ettei tuu ihan kamalan pitkää postausta. Nyt kirjoitan teille sunnuntaista, maanantaista ja tiistaita ja myöhemmin sitten loppuviikosta. Kuvia tuli leirillä otettua noin neljäsataa, eli mulle ihan kiitettäväti, kun en paljon edes kuvannut.  Mutta pitemmittä teksteittä aloitetaanpas!

Sunnuntaina siis lähdin Dimonaan kaverini Piian kanssa hänen isänsä viemänä. Perillä oltiin joskus kuuden jälkeen, tervehdittiin Karitaa ja kannettiin meidän valtavat laukut sisälle mökkiin. Me oltiinkin melkein viimmeisiä leirille tulioita paitsi yksi leiriläinen puuttui vielä. Mutta sekin tuli pian ja sen jälkeen Karita esitteli kaikki kaikille ja mentiin katsomaan heppoja ja jakamaan hoitsut kaikille leiriläisille. Iidalotalla oli omat poninsa Pleikkari ja Iivana mukana leirillä. Kun hoitsut oli jaettu mentiin mökkiin. Minä ja Piia haluttiinkin nukkua levitettävillä nojatuolisängyillä lattialla.

Iltapala meillä oli joskus kahdeksalta tai yhdeksältä, en oo ihan varma enää :) Kun iltapalan jälkeen palattiin mökkiin tehtiin Piian kanssa meille pedit lattialle ja pihalla satoi ja oli aika viileä. Käytiin Piian kanssa lyhyellä juoksu painotteisella lenkillä. Ennen nukkumaan meno kerroiltiin mökissä kummitusjuttuja. Esim. tämä luettiin. Iidalotta kömpi sitten mun ja Piian väliin. Valvottiin yhteen asti kummitusjuttuja kertoen kunnes ruvettiin nukkumaan.




Maanantaina herätys oli poikkeuksellisesti vasta kahdeksalta ja aamupala puoliyhdeksältä. En muista miksi, aamupala oli myöhemmin! No kumminkaan kukaan ei olisi jaksanut herätä kun oli väsy ja kylmä. Aamupalan jälkeen palattiin mökkiin ja muut vaihto vaatteita ratsastuksen soveltuvampaan. Sen jälkeen mentiin hakemaan heppoja laitumelta, suokkejen laitumet sijaitsivatkin kauvinpina ja sinne kun käveli ja tuli takaisin kesti noin 20-30min. Eka tunti oli koulua ja leiriläiset ratsasti kaikki kuusi samassa ryhmässä. Tunnin jälkeen hoidettiin hepat ja vietiin ne takaisin laitumille.

Karita meni tuntien jälkeen laittamaan meille ruokaa. Kun me oltiin aikamme oltu mökissä nälkäisinä niin Karita kutsui meidät syömään. Ruuan jälkeen aurinko paistoi ja muut halus mennä uimaan lammelle. Mun ei pitänyt mennä uimaan, mutta kuinkas kävikään?! Menin rantaan kahlaamaan ja mietin et menisinkö uimaan vaatteet päällä. Mulla oli lökärit ja toppi, no eikähän leiriläiset kastellut mut ja sitten mä uin pari vetoo ja halusin pois. Kävin sitten suihkussa pesemässä hiukset ja vaihtamassa kuivat vaatteet.

Piia ja Iivana

Poneja agilityyn hakemassa

Golda


Kurre katseli Nellin perään

Karita oli käynyt kaupassa ja meillä oli sillä aikaa vapaata. Kun Karita tuli kaupasta Meillä oli poniagilityä. Siinä olivat Olli, Nasu, Sessa, Golda, Iivana, Pleikkari ja Nelli. Mä talutin ja touhusin Nellin kanssa. Voi että se on ihana poni.  Sitten meillä oli taas ruoka ja mentiin hakemaan heppoja tunnille. Nyt meillä oli kaksi eri ryhmää estetunneilla. Alkoi satamaan ja me leriavustajat ja leiriläiset kuvasivat tunteja. Autettiin satuloimisessa ja sellaisessa. Ratsastuksen jälkeen hoidettiin hepat ja vietiin ne laitsalle. Vesiongelmien vuoksi iltapala oli vasta kymmeneltä. Nyt me päästiin jo aikaisemmin nukkumaan eli kahdeltatoista.

Tiistaina herätys oli varttiavaille kahdeksan ja ei oltais millään jaksettu nousta. Selvittiin kumminkin taas ajoissa aamupalalle ettei myöhästytty. Aamupalan jälkeen mentiin hakemaan heppoja laitumelta estetunneille. Kuvattiin taas tuntia, ja tuntien jälkeen vietiin hepat pois. Sitten meillä olikin vapaa-aikaa ja me vietettiin se mökissä. Sitten Karita oli saanut taas tehtyä ruokaa ja mentiin syömään. Taaskaan meillä ei ollut mitään ohjelmaa heti tiedossa.

Sitten olikin aika hakea Kiikku, Fiina ja Minttu ajolenkille, mikä oli silloin teoriassa. Menin Piian ja Hannan kanssa Kiikun kärryillä ja meillä oli kivaa. Musta kyllä tuntu että Piia olis mieluiten tiputtanut meidät kärrystä... :D Ajamisen jälkeen meillä oli hevosenesityskilpailu leiriläisille. Jaana ja Sessa voittivat tiukan kisan. Sitten meillä oli ruoka ja mentiin hakemaan heppoja koulutunnille, mutta Allu ei ratsastanut kun tuli kipeeksi ja lähti lepäämään asuntovaunulle läheiselle asuntovaunualueelle.  Tunnin jälkeen vietiin hepat takaisin laitumelle ja meillä oli iltapala. Piian kans viihdyttiin mun kännykällä randomissa yhteen asti...

Laikku



Nasu


Lehmät


Ajamassa Kiikulla




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik