Siirry pääsisältöön

Kannukset jalassa

Ratsastin tänään elämäni ensinmäistä kertaa kannukset jalassa. Järkyttävää... Ei kauheesti vaikkuttanut Remiin, mutta tarpeeksi. Pelkään vaan potkivani sen pilalle, varsinkin laukassa. En uskalla työstää laukkaa kun pelkään olevani liian voimmakas pohkeitteni +kannusten kanssa. Mutta joskos tuo harjoittelemalla? Kannukset halusinkin lähinnä kisoihin, kun ei kouluradalla saa raippa kädessä huseerata :) Mutta kun kannukset on sallittu... Ei oo kiva jos rata menee piloille sen takia kun heppa vaan laahustaa, mutta toinen ongelma on että jos käytän kannuksia rumasti :/ A-P-U-A!! Tunnille?

No Remi oli ihan kiva, tein voltteja, siirtymisiä, pysähdyksiä, peruutuksia, pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Remi kaarsi taas hienosti kaulaansa, ja oli oiken nätti ja kiva :) Voikun pääsis tunnille/valmennukseeen! Nyt, heti tai edes tosi tosi pian.


Remi oli kiva ratsastaessa, aina välillä mokasin ravista pysähdyksen ja ennen pysähdystä tuli käyntiaskelia, mutta myös muutama nätti pysähdyskin tuli :) Ja osa peruutuksistakin onnistu paremmin ja osa huonommin. Laukka meni ihan piloille, kun mulla oli noi kannukset ja pelkäsin satuttavani Remiä niillä. <3

mutta nyt taidan mennä siivoomaan tarhasta ja pihasta kakakat. Pihaan kakat tuli kun Remi päästi ne siihen kun harjasin sen pihalla tänä keväänä ekaa kertaa <3 Ja sitten teen loput hommat iltatalliin valmiiksi mitä jäi aamusta, vaihdan vetet Remille ja laitan heinät Sen jälkeen jos jaksan/kerkeen teen vatsalihastreenin. :) Hyvää alkavaa viikkoa, meillä viikko alkaa uskonnonkokeilla, kivaa...

Kommentit

  1. Ku kävitte koeratsastamas heppoja, jännittikö sua ku menitte testaa niitä? tai että tuliko kertaakaa sellasta tunnetta että et kuitenkaa osaa ratsastaa sillä hepalla,epäonnistut, ettet oo tarpeeks kokenu tms??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinmäisellä kerralla jännitin, mutta siihen tottui sitten. Osalle pärjasin paremmin ja osalle huonommin, mutta selvisin kaikista kohtuullisesti :) Yhtä suokkia en ensin meinannut saada laukkaamaan ja sitten kun laukkas, niin pidätteet sai ollavähä tavallista ronskimpia...

      Poista
  2. Millä tallilla käydessäsi olet tehnyt suurimman kehityksen ratsastuksessasi, ja miten olet tullut noin hyväksi ratsastajaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dimonan tallilla aloitin ja laukkasin ja hyppäsin ekaa kertaa. Sitten kakki muut yhteensä + omat hepat. Jokainen hevosen selässä vietetty hetki on arvokas :) Ja oonko mä nyt edes kovin hyvä?

      En mä osaa nimetä yhtä tallia missä oon kehittyny paremmin kun muissa. Mähän voisin tehdä joskus postauksen niistä talleista missä oon ratsastanut, vai...?

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KYSYMYSPOSTAUS#3

Nyt olisi tulossa kysymyspostaus, mutta tällä kertaa saat keksiä kysymyksiä mulle, Sulkulle ja Remille! Toiveena olisi että keksisit jokaiselle parikysymystä tai yhdelle monta! Kysymyksiä saa esittää niin poneihin, talliin, kouluu ym. Liittyen. Nyt vain kysymään jos jokin asia vähäänkään askarruttaa meistä. Ajattelin että nyt olisi hyvä aika pistää kysymyspostaus käyntii, kun Sulkkukin on tullut kotia. :) kysymään!    Huom! Jos kysymyksiä tulee 60 tai enemmän tulee kiitokseksi aktiivisuudestanne erikoispostausviikko!! :) jos te olette agtiivisiä myös minä jaksan olla silloin agtiivinen, kiitos :)

Eilisiä poseeraus kuvia

Eilen ratsastin Sulkulla ja menin pellolla ilman satulaa ja tuntui ihan aloittelialta kapeassa selässä kun poni tikittää ja koittaa syödä... :D Laukka oli aluksi ihan kamalaa, mutta kun sain jutusta kiinni sujui sekin vähän paremmin. Ja kerran poni spurttasi pikkuveljiäni karkuun, mutta enpäs tippunut! Ennen ratsastusta muuten kuvattiin Sonjan kanssa Pixiä ja Sulkkua. Oon nyt ahkerasti koittanut harjoitella käyttämään järjestelmäkamerani asetuksia että pystyisin hyödyntämään sitä mahdollisimman monipuolisesti. Näin koneelta tarkasteltuna ei ne asetukset ihan nappiin menneet, mutta ei sitä nyt voi olettaakaan kun olen vasta aloittanut harjoittelun. Eilen mun piti kuvata myday-video mutta unohdin kuvaamisen aika lahjakkaasti. Tänään oon sitten yrittänyt kuvata enemmän, mutta ei tää mun päivä niin erikoinen ole että tulee varmaan melko tylsä video. Katsotaan mitä tulee. :) Tänään oltiin yrittäjien joulunavauksessa kirkolla, mun aika meni siihen kavereiden kanssa pyöri

Kerro mielipiteesi!

Heiii! Hyvää äitienpäivää kaikille! Ollaan menty tänään kahvipöydästä kahvipöytään syömään kakkua, nam! Ensin mentiin mummulle syömään ja kahville ja sieltä käytiin pikasesti kotona, antamassa poneille heinät ja veljen vaihto vatteita ja lähdettiin mummalle. Mullakin on äitin äitienpäivä lahja vielä tekemättä... Se kakku nimittäin, kun en eilen muistanut/kerinnyt täyttämään sitä, niin sovittiin äitin kans aamulla että täytän sen tänään ja söydään se huomenna. Kun ollaan muutenkin syöty niin paljon kakkua tänään. Kun tultiin kotia (vihdoin ja viimmein) lähdin ratsastamaan Remillä. Mentiin pikku maastolenkki niin että aikaa meni n.30min. Ja kun menin saman siskona ja Pixin kans aikaa meni tunti. Ne kaks oli hitaita ;) Oli kiva lenkki, Remi oli kiva :) Mitä nyt vähän kyttäs ojaa ja yhtä puskaa. Otettiin myös pari lyhyttä ravipätkää. Se oli sellanen nopee ja lyhyt lenkki, vähän vaihtelua kouluiluun. Saa nähdä mitä huomenna keksitään. =) Mä oon täs miettinyt että voisin tehdä erik