Siirry pääsisältöön

Vähän kisa ja valmentautumis asiaa ja muuta höpötystä :)

Enpä olisi uskonnut kovin äkkiä postaavani täältä koulun koneelta :) Muut on liksalla enkä halunnut mennä tonne pihalle pakkaseenkaan. Ja kun ei ollut läksyjä niin ope sanoi että mee nyt vaikka koneelle. Kansliasta kun menin kysymään et pääsenkö koneelle, ensin kysyttiin haluanko jostain aineesta tutkiopetusta. En tuntenut tarvitsevani tukiopetusta ja nyt istun ysien kanssa koneella ;) Ja muut luistelee. Eipähän tästäkään tuu sitten poissaoloa, minkä takien en lähtenyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan kotia. Oikeesti mun pitäis varmaan olla netti-mopissa opiskelemassa matikkaa, mutta ei kai se nyt niin pakollista oo?!

Pihalla oon pakkasta. Aamulla oli 17 astetta ja nyt on lakenyt, paljonko? En tiedä, mutta alle 15 astetta se on koska välkät pitää viettää pihalla. Yritän nyt kuumeisesti keksiä mistä postaisin, että tulis tämäkin aika käytettyä hyödyksi.  No jospa vaikka kirjoittaisin pienen postauksen, vaikkapa mun suunnielmista kisata ja valmentautua? Mulla olis n. 20 min. aikaa :)

No kisoihin ja valmennuksiin pääsen vain jos niitä järjestetään tarpeeksi lähellä ja ne on sopivaan aikaan ja sitten se että äiti jaksaa/kerkiää/voi viedä mut sinne ja lupautuu vielä maksamaan kaikki kulut ;)

Mahdollisuuksien mukaan menen Remin kanssa ja ilman tunnille ja valmennukseen aina kun vain on mahdollisuus. Olis kiva päästä Remin kanssa vaikka Rajakallioon estetunnille, tai koulu. Kun jos mahd. menisin sillä kisoihin :) Koulukisat olis niinku 16.2 ja niihin olis tarkoitus päästä, jos kyyti järjestyy ja harjoitukset menee hyvin :) Eihän sitä nyt kisoihin kannata lähtee jos kotona ei alkuunkaan suju, vai mitä mieltä ootte?

Kesällä oliskin tiedossa yleisleiri, jossa toivottavasti pääsisin hyppäämään tekniikka harjoituksia ja rataa. Ja tietysti erilaisia kouluharjoituksia.  Kouluratsastushan on ratsastuksen perusta :) Sitten oon miettinyt että vaikka kisaan, jos kisaan niin seuraja harjoitustasolla, riippuen kisoista. Niin olis kiva jos oli valkoiset ratsastushousut :)

Tästä tuli nyt aika lyhyt ja ei sisältänyt kunnon asiaa, mutta kunhan höpöttelin että sain tän tunnin kulumaan, kohta on välkkä ja kai mä meen välkäksi ulos ja sitten hetken palloilen aulassa ja meen kattoon lopputunniksi toisen luistelua ja ne pääseekin 15min ennen kolmea.  Että mikäs tässä ollessa :)  Miten teidän päivä on sujunut? Kommenttii!?

Hehee, mikä ihaana kuva ;DKommentit

 1. moi! Mihin oot menossa leirille? Dimonaan kenties?
  P.S.Oon se hanna joka oli leiriavustajana siel yleisleirillä viime kesänä :) Ja jos oot menos dimonan yleis leirille niin mäki olen! :)) ja tää oli maailman turhin kemmentti mutta haittaaxe? Kiva blogi muutes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Hanna! Mitä kuuluu? Mä meen Alavuden ratsastuskoululle yleisleirille. :)

   Poista
 2. OK, hyvää kuuluu :)) Piiju kerto että olisit tulos Dimonaan sen kans leiriavustajaks jos sain oikeen käsityksen..? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit julkaistaan hyväksymisen jälkeen.
Muistathan että kivat kommentit piristävät päivääni, mutta jos sinulla ei ole hyvää sanottavaa pidä se omassa mielessäsi! Rahkentava palaute on sallittua ja toivottua! :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikon blogihaaste:Lempiratsastuspaikka

"Osallistun kilpailuun, jonka järjestävät www.cuponation.fi ja Voitto kotiin -blogi."
Oma henkilökohtainen lemppariratsastuspaikka on meillä täällä kotona. On metsää ja metsäteitä, peltoja ja oma kenttä. On niin hienoa kun talli on omassa pihassa ja siellä saa tehdä mitä huvittaa. Voi lähteä ratsastamaan silloin kuin itselle käy, oli kellonaika mikä tahansa. Jos huvittaa niin voi lähteä kentälle tekemään kunnon hikitreenin ja jos se ei hyvita voi lähteä maastoilemaan. Tosin täällä pitää mennä ensin puolesta kilometristä useampaan kilometriin ennen kuin pääsee metsäteille, mutta sekään ei ole este maastovarmalla hevosella.

Maastot ovat todella ihanat. Metsäteissä on valinnan varaa metsittyneimistä teistä peihmeille hiekkateille, jossa saa laukkailla kunnon pätkiä. Metsäteistä lyötyy myös pieniä mäkiä, joita on kiva laukkailla ja lenkille saa pituutta seitsemästä kilometristä vaikka melkein kahteenkymmeneen kilometriin jos on valmis ratsastamaan myös maantietä pitkin. Ja täyty…

Tiineyden eteneminen

Roosan tiineyden etenemisestä ei olekkaan blogin puolelle ilmestynyt juttua toviin. Nyt hiihtolomalla avautui sopiva rako päivittää myös blogia (koskakohan tekisin jotain tuolle ulkoasulle?!) Roosan tiineys on edennyt jo oikein mukavasti ja ilman ongelmia. Tiineyttä on takana jo seitsemän kuukautta, joten vielä olisi neljä pitkää kuukautta odoteltavana. 


Roosan luonne on pysynyt samanlaisena kuin ennen tiineyttä. Virtaa riittää ja välillä sitä löytyy niin paljon, että voisi jakaa vaikka muillekkin. Joskus huomaa päiviä, ettei jaksa painaa samaan malliin, mutta se nyt on normaalia kenelle tahansa. 

Satula alkaa näyttämään siltä, ettei istu enää ihan täydellisesti. Parin kuukauden aikana tullaan todennäköisesti vähentämään satulan käyttöä ja jättämään se lopulta satulatelineeseen. Ei kuitenkaan ihan vielä sillä perjantaille on sovittu valmennus. ;) Roosaa on ratsastettu 4-6 kertaa viikossa ja silloin tällöin treenaillaan ihaan hikeen asti. Roosaa kuunnellen ja Roosan voinnin mukaan ollaan…

Meidän ponien hoito

Eilen illalla sain tälläisen kommentin Anonyymiltä:''Kiva postaus. Onko sun mielestä ponista huolehtiminen raskasta, kun sitä joutuu tekemään päivittäin? onko se mielestäsi vaikeaa?''

Mielestäni kysymys oli niin hyvä, että ajattelin tehdä siitä postauksen, enkä vain vastannut kommenttiin.
Mielestäni ponin hoitaminen on raskasta, mutta myös ehdottomasti ihanaa. Meillä kun on ponit kotona omassa tallissa, ei meille tule tallimatkoja, mikä on mielestäni hyvä. Ja jossain määrin ponin pito on vähän halvempaa kuin yksityis tai ratsastustallilla, joissa vuokra voi olla kuukaudessa n.300-500 euroa.
Hintaan sitten sisältyy ties mitä kaikkea...

Kun meilläkin on navetta ja nevalta haetaan kontoa kuivikkeeksi, käytetään me sitä myös poneille. Heiniäkin ponit saavat siinä sivussa kun lehmille paalataan.

No sitten taas karsinoiden siivous pitää tehdä 1-2 kertaa päivässä, riippuen siitä kuinka paljon ponien pitää olla tallissa. Meidän ponit on niin pieniä ettei niitten karsinoissa ol…